Gør telefonen klar til turen til Krakow

Har du planer om at skulle en tur til Polen? Måske overvejer du en tur forbi Polens anden største by, Krakow? Det er en rigtig god idé, for rejsen er hverken lang eller dyr. Du skal bare huske at passe godt på med opkald og data, for ellers kan det godt gå hen og blive meget dyrt.

Roaming-takster i udlandet har været en dyr fornøjelse for mange, og den dag i dag er man stadig uenige i EU omkring roaming-taksterne. Inden du tager afsted bør du undersøge priserne hos din udbyder, så du ikke ender med en dyr regning, når du kommer hjem.

Nu vi snakker telefoner, så er det samtidig meget vigtigt at sørge for beskyttelse til din telefon på rejsen. Det ville jo være super ærgerligt at komme hjem med en ødelagt telefon, bare fordi der ikke er noget cover til at beskytte den. Her får du et par eksempler:

Cover til Samsung Galaxy S4

Når du skal bevæge dig rundt i et område, du ikke normalt befinder dig i, så kan du være uheldig at tabe din telefon eller det kan være, at nogen kommer til at vælte din telefon ned fra et bord eller en hylde.

Men hvis du køber et godt cover til at beskytte din telefon, så behøver du ikke bekymre dig om det. Det er heller ikke fordi det koster det store, du f. eks. sagtens få et billigt Samsung Galaxy S4 cover til under hundrede kroner, der er lige så smart og beskytter lige så godt som et langt dyrere cover.

Cover til Samsung Galaxy S6

Det behøver bestemt ikke være til en ældre S4 model, for at du kan få et billigt cover. Du kan nemlig uden problemer få fat i et velfungerende og billigt Samsung Galaxy S6 cover samme sted.

Ud over beskyttelse mod ydre skader, kan et cover samtidig beskytte mod ridser i skærmen, og støv som kommer ind i din telefon. Det kan også være et cover med kortholder eller andre brugbare funktioner.

Cover til HTC One M8

Det er ikke kun Samsung telefoner, der behøver beskyttelse.Alle telefoner har brug for det. Men det er heller ikke noget problem, for der findes nemlig masser af kvalitetslædercovers til langt de fleste telefoner. Det kunne f. eks. være et HTC One M8 cover. Du kan med fordel købe et billigt cover til din telefon i lige præcis den farve du helst vil have.

Nu har du styr på beskyttelse til din telefon, og du er helt klar til en tur til Polen. Men husk at passe på roaming-taksterne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website