Pakkeliste til storby tur

 

Hvad end turen går til Krakow i Polen, Paris i Frankrig,  Barcelona i Spanien eller noget helt fjerde skal du have et par ting  med for at sikre en god tur.

Har du først købt dig en god  rygsæk, kommer vi her på Visitkrakow.dk med en pakkeliste  til din tur, så du er sikker på at få det bedste ud af Polens smukkeste  by.

Pakkelisten er som følger:

tur

  1. Et   kamera. Du kan eventuelt vælge at lade din mobiltelefon tage billederne,   men et spejlrefleks kamera vil utvivlsomt tage bedre billeder, og det   bliver du glad for på lang sigt.
  2. Masser   af euro, så du kan købe dig mad og en god øl, når du efter en lang   dag har gået Prag tyndt.
  3. Gode   vandresko. Du skal ikke gå rundt i en storby med sneakers. Det får   du hurtigt ødelagt dine fødder af. Jeg kan anbefale Salomon sko til   formålet.
  4. Handsker.   Krakow er ikke en varm by. Handsker og et halstørklæde kan anbefales.
  5. Dit   bedste humør, så du er sikker på, at turen til Polens smukkeste by   bliver en succes enten for dig selv, med din kæreste, med din familie   eller hvem, du ellers har valgt at tage med på turen!

Du kan både vælge at flyve og at køre i bil til  Krakow – begge ting duer. Krakow er ikke så langt væk  fra Danmark som så mange andre store byer, så det kan måske  endda betale sig at tage bilen frem for at finde et fly, der flyver  direkte til landets største lufthavn lidt uden for Krakow.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website