Teambuilding i Krakow

Få gode oplevelser, styrket fællesskab og ny indsigt på tur med kollegaerne

Harjeres virksomhed brug forat ryste medarbejderne sammen i en anderledes social kontekst med nye fysiske rammer? Så kunne en teambuilding tur til Krakow måske være løsningen. En teambuilding tur til udlandet, betyder at I bliver isolereret fra jeres dagligdag og der kommer fokus på essentielle områder som samarbejde, kommunikation og fællesskabsfølelse. På sigt kan en fælles referenceramme og gode oplevelser være afgørende for firmaets interne produktivitet og succes.

Krakow er et oplagt valg – først og fremmest fordi det er en dejlig by. Derudover er transportvejen fra København enkel, hurtig og billig.  Det er en by der kan besøges over 2 til 3 dage uden at man får følelsen af at have set det hele. I øvrigt kan Krakow bryste sig af et bredt udvalg af rimelige forretningshoteller, der kan stille de faciliteter til rådighed, som I måtte have brug for til jeres forløb. Det er i det hele taget en by hvor man kommer langt for zlotyen.

En by fyldt med oplevelser der skaber fællesskab

Krakow er en af de få polske middelalderbyer, der overlevede ødelæggelserne under anden verdenskrig. Dermed har byen undgået det kommunistiske islæt som resten af Polen og meget af Østeuropa bærer præg af. Man taler ofte om Krakow som en af de ældste og smukkeste byer i det østlige Europa. Og det er da også en utrolig charmerende og farverig by, med et utal af attraktioner og et stort udbud af restauranter og cafeer. Blandt de vigtigste seværdigheder kan nævnes Markedspladsen RynekGlowny, som udgør byens centrum. Pladsen er omgivet af hyggelige middelalderhuse og i midten ligger der et marked, hvor man kan købe smukt udfærdiget polsk kunsthåndværk. Der er også et opsigtsvækkende fritstående tårn, der engang husede byens rådhus, men i dag bruges som et værtshus, hvor man kan nyde den lokale øl Zywiec. Mariakirken er også et utroligt syn og der er mulighed for at komme op i kirketårnet, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen. Derudover er CollegiumMaius, Polens ældste universitet, værd et besøg. Husk at tage et kig forbi museet, hvor verdens ældste globus med Amerika på, efter sigende befinder sig. Et besøg på det 1000 år gamle Wawel slot, er et absolut must, slottet svarer til vinterpaladset i Rusland og bliver set som det absolutte symbol på Polen. Der er altid liv og glade dage i det jødiske distrikt Kazimierz, hvor flere scener til Schindlers liste, blev optaget. I bør også overveje at arrangere en bustur til den berygtede koncentrationslejer, Auschwitz. For at få en fornemmelse for fortidens grusomhed.

Kombiner turen med et foredrag med habitmanager

Teambuilding-turen til Krakow kan med fordel kombineres med et foredrag eller workshop med den populære foredragsholderTorben Wiese. En rejse giver altid nye input og nyt perspektiv, så det er måske det oplagte tidspunkt at arbejde videre på virksomhedens værdisæt og vanemønstre, med henblik på at optimere arbejdsgangene og nå jeres mål. Og her kan habitmanagers skræddersyede forløb, give jer det boost i mangler for at blive end sund og organisk virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website